Voorgerechten
- Kreeft
salade –- tomaat - ganzenlever - vinaigrette met truffeljus – basilicum en kruiden € 39
- Ganzenlever
naturel – citrus – kleine salade – Franse brioche € 32
- Langoustine op zijn geheel in 2 gesneden – kruidenolie – piments d’Espelette – spinazie € 46
- Sint-Jakobsnootjes uit Dieppe
gemarineerd in de schelp – vinaigrette met truffeljus - veldsla – Perigordtruffel € 48
- Zeewse oesters 4/0
6 platte – natuur op ijs € 34
- Zeewse oesters 4/0
6 platte – Champagnesaus – spinazie – kaviaar 15 gr. € 75
Hoofdgerechten Vis
- Sint-Jakobsnootjes uit Dieppe gebakken
verse huisgemaakte pasta – champignons - truffel
- Darne van tarbot
gegrild – seizoensgroenten – Dijonaise saus
- Filet van tarbot
verse huisgemaakte pasta – champignons - truffel
- Zeetong
gepocheerd – stukjes kreeft – spinazie – kreeftensaus
Hoofdgerechten Vlees
- Fazant Brabantse wijze
klassiek – hoeveboter – druivenblad – grondwitloof – cocotte aardappelen – spruiten (2 de dienst van de bout in salade ( 2 pers.)) - Hertenkalf
filet van de rug - appel en veenbessen - poivrade saus met tijm - champignons - witloof
- Hazenrug uit de Polders
Arlequin - appel en veenbessen - witloof – spruitjes – ( 2 pers.)
- Kalfsribstuk