Kerst en oudejaar
Saku tonijn met ganzenlever, soja en yuzu
Sint-Jakobsnootjes in de schelp met schorseneren
Deense kabeljauw in spinazieblad, witte wijnsaus
Parelhoen met fine Champagnesaus, wintergarnituur
of
Filet van hertenkalf, wintergarnituur (supplement € 10)
Feestelijk dessert
Prijs: € 65 (24 - 25 december, afhalen op 24 december en 31 december - 1 januari, afhalen op 31 december)
A la carte
Ballotine van ganzenlever , confituur van rode ui, gelei van kweepeer € 195 /Kg
Mini brioche € 1 stuk
Huisgerookte wilde Schotse zalm met de hand gesneden € 7,5 / 100gr.
Gemarineerd Sint-Jakobsnootje in zijn schelp met olijfolie en Perigordtruffel, veldsla € 12 stuk
Krachtige heldere bouillon van langoustines met groenten en tuinkruiden € 14/ liter
Sint-Jakobsnootje met Champagnesaus, groenten en kruiden in gesloten schelp met bladerdeeg € 11,00 stuk
Zeetong gepocheerd ( zonder graten) op Oostendse wijze, Duchesse aardappelen € 24
Parelhoen Fine Champagne, ( witloof, appel en veenbessen,natuuraardappelen) min. 2 pers, € 21 p. pers
Filet van hertenkalf, ( poivradesaus, spruiten,appel met veenbessen, witloof, natuuraardappel) € 30
Hazenrug Arlequin ( poivrade- en roomsaus, witloof, peer in rode wijn,spruiten, natuur aardappelen ) per 2 pers., € 31
Kalkoen ( versneden) gevuld met kalfsgehakt en champignons ( witloof, peer in rode wijn, spruiten, natuur aardappelen ) min. 6 pers. € 23 p. pers
Assortiment van 5 broodjes € 3,50
Voor de kinderen – pour les enfants :
Vol-au-vent met gehaktballetjes € 12
Aperohapjes
Stukjes coquille Saint-Jacques met truffel in gelei € 5
Karamel van appel en ganzenlever € 3
Terrine van paling in’t groen € 3
Gelei van groenten € 2,75
Witloof en gedroogde ham met Parmezaanse kaas € 3
24 - 25 december, afhalen op 24 december en 31 december - 1 januari, afhalen op 31 december