Traiteur eindejaar

Kerst en oudejaar

Saku tonijn met ganzenlever, soja en yuzu

 

Sint-Jakobsnootjes in de schelp met schorseneren

 

Deense kabeljauw in spinazieblad, witte wijnsaus

 

Parelhoen met fine Champagnesaus, wintergarnituur
of
Filet van hertenkalf, wintergarnituur  (supplement € 10)

 

Feestelijk dessert


Prijs: € 65 (24 - 25 december, afhalen op 24 december en 31 december - 1 januari, afhalen op 31 december)

A la carte

Ballotine van ganzenlever , confituur van rode ui, gelei van kweepeer €  195 /Kg
Mini brioche € 1 stuk

 

Huisgerookte wilde Schotse zalm met de hand gesneden €  7,5 / 100gr.

 

Gemarineerd Sint-Jakobsnootje in zijn schelp met olijfolie en  Perigordtruffel, veldsla € 12 stuk

 

Krachtige heldere  bouillon van langoustines met groenten en tuinkruiden € 14/ liter

 

Sint-Jakobsnootje met Champagnesaus, groenten en kruiden in gesloten schelp met bladerdeeg € 11,00 stuk

 

Zeetong gepocheerd ( zonder graten) op Oostendse wijze, Duchesse aardappelen € 24

 

Parelhoen Fine Champagne, ( witloof, appel en veenbessen,natuuraardappelen) min. 2 pers, € 21  p. pers

 

Filet van hertenkalf, ( poivradesaus, spruiten,appel met veenbessen, witloof, natuuraardappel) € 30

 

Hazenrug Arlequin ( poivrade- en roomsaus, witloof, peer in rode wijn,spruiten, natuur aardappelen ) per 2 pers., € 31

 

Kalkoen ( versneden) gevuld met kalfsgehakt en champignons ( witloof, peer in rode wijn, spruiten,  natuur aardappelen ) min. 6 pers. € 23 p. pers

 

Assortiment van 5 broodjes € 3,50

 

Voor de kinderen – pour les enfants :

Vol-au-vent met gehaktballetjes  € 12

 

 

Aperohapjes

 

 

Stukjes coquille Saint-Jacques met truffel in gelei   € 5

 
Mousse van gerookte zalm € 9 / 100 gr
 

Karamel van appel en ganzenlever  € 3

 

Terrine van paling in’t groen  € 3

 

Gelei van groenten  € 2,75

 

Witloof en gedroogde ham met Parmezaanse kaas  € 3


24 - 25 december, afhalen op 24 december en 31 december - 1 januari, afhalen op 31 december

 

Contact

Aalstersesteenweg 298, 9400 Ninove - Tel. 054/337081


Reservaties zijn pas definitief na bevestiging van ons via mail of telefoon.
De Valentijns menu op 14 en 15 februari kan enkel telefonisch worden gereserveerd.
Hof ter Eycken is gesloten van 6 tot en met 13 februari

Uw bericht werd verzonden!
Let wel op: reservaties zijn pas definitief na bevestiging van ons.

Bedankt om ons te contacteren.
Top