Hoofdgerechten vis- Les plats de poisson
Deense kabeljauw
pistou – kleurrijke tomaten uit de tuin – zwarte olijven
Cabillaud Danois
pistou – tomates multicolores de notre jardin – olives noir
€ 38
Tarbotmoot
seizoensgroenten – pont neuf aardappelen – choronsaus
Darne de turbot
légumes de saison – pont neuf – sauce choron
€ 60
Hoofdgerechten gevogelte & vlees-Les plats de volaille & de viande
Jonge duif
in salade – truffeljus - pijnboompitten
Pigeonneau
en salade – jus de truffes – pignons de pin
€ 42
Kalfszwezeriken
seizoensgroenten – spinazie – wilde champignons
Ris de veau
légumes de saison – épinards – champignons sauvages
€ 43
Rundsribstuk ‘’origine’’
seizoensgroenten – salade – fijne frietjes - béarnaise
Côte de bœuf ‘’origine’’
légumes de saison – salade – pommes allumettes - béarnaise
€ 40